Genieten van energie

de voordelen van het Plusleven

 

De Smart Facility-huizen zijn POM-embedded huizen; huizen met Plus-Op-de-Meter. Smart Facility vergroot daarmee de impact van duurzaam wonen en verhoogt het rendement ervan.

De voordelen van het Plusleven

De Plusleven woningen zijn POM-embedded huizen; huizen met Plus-Op-de-Meter. Plusleven vergroot daarmee de impact van duurzaam wonen en verhoogt het rendement ervan. Plusleven zorgt ervoor dat we kunnen genieten van energie door het zoveel mogelijk op te wekken in een duurzame woning die ook comfortabel is. Kortom, het Plusleven biedt vele voordelen:

Esthetisch wonen

Duurzaam én esthetisch wonen, dat is de norm in het Plusleven. Met onder meer dakgeïntegreerde zonnepanelen die ook voorzien in natuurlijke ventilatie onder de zonnecellen en geïntegreerde, energiezuinige luchtwarmtepomp met hoog rendement. Zo wordt energie duurzaam opgewekt en is het verwarmen van de woning stil en compact.

Gezond leven

De technologie in Smart Facility-huizen zorgt voor duurzame huizen waarin het ook gezond leven is. Zo bevat het dakvensters die automatisch openen als extra ventilatie nodig is, een centraal stofzuigersysteem dat 100% hygiënisch is waardoor bewoners langer vitaler kunnen blijven wonen en een luchtvochtigheid en CO2-gestuurd ventilatiesysteem met warmte-terugwinning dat werkt met een smart interface.

Integrale oplossing

Door slimme technologieën al bij het ontwerp in de Smart Facility-huizen naadloos te integreren worden ze optimaal benut en passen ze in elk opzicht in de woningen. Van constructieve bouw- en isolatiesystemen, klimaatvloeren voor koelen en verwarmen tot energie-opwekking via de geïntegreerde PV-modules en geïntegreerde luchtwarmtepomp, het gaat om de duurzame relevantie in het ontwerp en de bouw van deze huizen. Dankzij deze innovatieve, integrale oplossingen zijn het binnenklimaat, comfort en energie met elkaar in balans.

Totale bescherming

Alle toegepaste materialen en technieken sluiten naadloos op elkaar aan; zowel qua esthetiek maar zeker ook qua functionaliteit. Zo zijn de constructieve bouwsystemen licht en isolerend en behouden de BiPV-modules de primaire dakfunctie zodat het dak wind- en waterdicht blijft. Met een technische superioriteit van elk onderdeel biedt deze woning totale bescherming tegen invloeden van buitenaf én is het klaar voor de ontwikkelingen die nog komen gaan.

Futureproof wonen

Wonen in een Smart Facility-woning is futureproof wonen. De toegepaste slimme technologieën en duurzame materialen maken deze woning klaar voor de toekomst, energieleverend en smart grid connected. Zowel bewoners als corporaties weten zich met deze woningen verzekerd van een leefomgeving die past in de eisen en kansen van de toekomst. Want in een POM-woning is er energie om van te genieten, en dat is misschien nog wel het grootste voordeel van het Plusleven.